Mer sommarkänsla..

image6


 
Tunnbrödssnittar på champagnegravad lax, färskost och pepparrot.


Snittarna gör sig bra som förrätt eller småplock på en större buffé. En hel rulle är nog idealiskt på en picknick Är man inte så förtjust i gravad lax så är det bara att använda rökt istället.

 

När snittarna skulle vara laktovegetariska i samband med en studentbjudning där jag ansvarade för maten bytte jag helt enkelt ut laxen mot marinerade, soltorkade tomater. De färdiga på burk är lite väl dyra om man skall laga till många.

 

Då är det bättre att köpa en påse torkade, förvälla dem och blanda en egen marinad som de får dra i något dygn. I vilket fall är en riktig aptitretare som man gärna tar fler bitar av.

/Thomas




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0