Nyårsmenyn 2007




image180

Bättre sent än aldrig (som jag väldigt ofta skriver). Här är iaf bilderna från nyårsaftonen. Kvällen inleddes med tre sorters snittar och mousserande. Crostini med färskost, soltorkade tomater och oliver. Tunnbröd med avokadokräm och rökig bönmousse.


image181

Förrätten var en slät rödbetssoppa, som serverades med en gratinerad getosttoast, rostade pinjenötter, honung och tryffelkräm.


image182

Huvudrätten citron och örtmarinerad, smördegsinbakad quorn som serverades med grönsaksragu, salt och timjanrostad cheriepotatis och bluecheesesås.




image183


Efterrätten kommer jag dessvärre inte ihåg namnet på. Men det var en variant på crème brulée med kardemumma och apelsin. Överraskande och trevligt. Alla verkade vara nöjda. Maten motsvarade våra förväntningar och man kan absolut säga att årets sista kväll, firades av ordentligt.  


Som sagt så har jag inte ägnat allt för mycket tid här. Och det beror på flera anledningar som vi inte behöver gå in på just nu. Men vi kan ju alltid hoppas att februari blir bättre. Ha en bra kväll.  



/Thomas



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0