Nyårsmenyn 2007

Bättre sent än aldrig (som jag väldigt ofta skriver). Här är iaf bilderna från nyårsaftonen. Kvällen inleddes med tre sorters snittar och mousserande. Crostini med färskost, soltorkade tomater och oliver. Tunnbröd med avokadokräm och rökig bönmousse.

Förrätten var en slät rödbetssoppa, som serverades med en gratinerad getosttoast, rostade pinjenötter, honung och tryffelkräm.

Huvudrätten citron och örtmarinerad, smördegsinbakad quorn som serverades med grönsaksragu, salt och timjanrostad cheriepotatis och bluecheesesås.

Efterrätten kommer jag dessvärre inte ihåg namnet på. Men det var en variant på crème brulée med kardemumma och apelsin. Överraskande och trevligt. Alla verkade vara nöjda. Maten motsvarade våra förväntningar och man kan absolut säga att årets sista kväll, firades av ordentligt.
Som sagt så har jag inte ägnat allt för mycket tid här. Och det beror på flera anledningar som vi inte behöver gå in på just nu. Men vi kan ju alltid hoppas att februari blir bättre. Ha en bra kväll.
/Thomas