Lite bilder från påsken.
Den inlagda laxen är jag mycket nöjd med. Konsistensen var mjuk men ändå fast och den smakade friskt av apelsin medans kanelen diskret höll sig i bakgrunden.
Aladåben. Den jävlades lite när jag skulle ta ur den från formen,
men annars är bilden som hämtad ur någon gammal rutig kokbok=)
Och så en bild på den kalla delen av buffén. Från vänster: Carparccio på lax, med basilika och rostade pinjenötter. Italiensk sallad. Lufttorkad skinka. Rostbiff marinerad med färska örter, vitt vin och lime. På fatet i mitten på höger sida ligger de så kallade djävulsäggen och längst ut till höger skymtar Skagenbakelserna.
Vilken buffé! Nu är jag riktigt avundsjuk;)
surfade just in hit och gillar vad jag ser. menhur smakar aladåb? jag minns den från hemma hos mormor och då vågade jag inte pröva.
Peter> Ja aladåb är väl inte direkt barnmat=) Enklast är väl att säga att den smakar efter hur den är kryddad. Vilket i sig är ett dåligt svar.
Jag föreslår helt enkelt att du lagar en egen alt drar till närmaste chark och se vad de har att erbjuda. Lycka till!!
Jag har nu köpt en liten bit! Skall äta den ikväll:)Återkommer med smakrapport!