29 år och fortsättningen..

Helstekt entrecôte serverat med råstekta jordärtskockor, sparristoppar
samt rökt chilismör
Min första dag som 29-åring firades på det här viset. En afton helt i min smak. Passar även på att tacka alla vänner och bekanta som på ett eller annat sätt gratulerat mig. Det har varit mycket uppskattat skall ni veta.

Jaha. Här nere kom vintern och stannade ungefär två veckor. Det obligatoriska kaoset uteblev och kanske har vi i söder lärt oss en läxa från vintrarna som varit? Det var i alla fall sagolikt vackert ute, så länge det varade.
Nu ser man försiktigt framåt mot den kommande fiskesäsongen. Hörde på nyheterna om något förslag för att bevara gäddan i Östersjön. Sportfiskare skall max få ta upp tre gäddor per gång, samt sätta tillbaka de av storlek större.
Tänk vad roligt det hade varit om man landat tre gäddor varje gång man varit ute. En lyx jag och mina fiskekumpaner endast kunde unna oss som barn. Och de seriösa sportfiskarna (de som köper utrustning för flera tusen per år), de släpper i princip alltid i fångsten. I synnerhet om det handlar om storgäddan. Så man kan väl säga att lagförslaget redan följs, vilket är bra.
Vi hörs!
/Thomas
Får man någon gång komma på middag hos dig=)
tjabba, är inttresserad av ditt rökta chilismör!! recept, tack!!!
Så bra med ide för skockor.. Jag har trädgården full. Du får mer än gärna komma och hämta. Färskare kan de ju inte bli. Kram!! Fina
Fina> Tack så mycket det gör jag så gärna. Jordärtskockor grymt underskattade!