Vår

Och så åkte grillen fram för att välkomna våren. Det här får väl ses som en försmak av vad som komma skall nu när det blir ljusare och varmare ute. Personligen börjar jag tröttna på rotfrukter, grytor och allt annat som förknippas höstmörker och stjärnklara vinterkvällar.
Grillad fläskytterfilé med en krämig och örtig potatissallad inviger grillsäsongen på Krydderiet. Fräste även ett gäng champinjoner som marinerades med balsamico, honung samt oregano. Visst längtar man lite till sommaren?
En annan sak jag längtar till är att komma igång med fisket. Det börjar bli dags nu. Innan värmen slår till ordentligt och vikarna slammas igen av algblomning.
Skall se vad man kan göra åt den saken.
Ha en trevlig lördagskväll!
/Thomas
bra idé, Thomas! Ska köpa en engågnsgrill nu till helgen=)
Glömde skriva mittnamn!
Jenny> Det tycker jag verkligen du skall göra. Hoppas vädret blir bättre. Vår premiärfisketur idag började i strålande sol och fågelkvitter och slutade med hagelstorm:)