Glad påsk:)




Påskafton 2010, bjuder jag på smaskiga matmuffins, fyllda med matjessill, brännvinsost, rödlök, dill och gräslök. En liten klick gräddfil med riven pepparrot och laxrom ligger ovanpå. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Vad äter läsarna ikväll? Alltid roligt att höra. Önskar alla en trevlig påskafton. Nu skall jag fortsätta stöka lite i köket.


Smaklig spis!


/Thomas


Kommentarer
Postat av: Anna

Hello.



Här blev det lammstek, potatisgratäng och rödvinssås. Kanske inte den mest fantasifulla rätten, men jättegott blev det ändå. Sen blev det blåbärspaj o vaniljvisp till efterrätt.

2010-04-04 @ 00:30:23
Postat av: Anonym

jag hatar julmat och påskmaten som är lika äcklig som julmaten så jag åt kebabpizza!

2010-04-04 @ 15:12:18
Postat av: Anonym

jag hatar julmat och påskmaten som är lika äcklig som julmaten så jag åt kebabpizza!



2010-04-04 @ 15:12:53
Postat av: Peter

Ugnstekt lax & dillstuvad potatis. Dom där muffinsen ser spännande ut. Recept tack=) Usch idag är man trött. Var uppe för länge och det blev för mycket vin, så idag tänker jag också äta pizza=)

2010-04-04 @ 16:21:32
Postat av: Jenny

Fandå! Du kommer alltid på såna fina saker. Det ser supernice ut. Här hemma var vi traditionella. Vi åt ägg och min inlagda löksill och senapssill. Köttbullar, prinskorv, lax, spenat och jansons frestelse och en himmla masa godis. Vad bjöd du på mer än muffinsen?

2010-04-04 @ 16:30:42
Postat av: Karin A

Jag åt rökt lax, sill och ägg. Idag blir det lammkottletter, potatisstomp och svampsås. Använder du vete eller rågmjöl eller både till dina matmuffins?

2010-04-05 @ 14:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0