Fredagens jultema
Lågtempererat sidfläsk serverat med fänkålssymfoni
samt smörstekta rotfrukter.
Jag vågar kalla det här för en modern julig anrättning. En lyckad sådan. Idén föddes under veckan. Jag fastnade för chefens marinad till revbensspjällen. Senap och kanel, låter kanske som en märklig kombination men det är jättegott. Därför var jag tvungen att pröva den på färskt sidfläsk, vilket visade sig vara ett vinnande koncept. Precis som att tillaga det på låg värme. Mörare kött får man leta efter. Är du intresserad av att pröva det här hemma så mejla mig för recept, alt skriv en kommentar + din mejl så ordnar jag resten. Är lite stressad idag då jag skall göra en biff Stroganoff och Janssons. Ha en soft söndag:)
/Thomas
Oj, vad jag är imponerad av din matlagning!! Fänkålssymfoni låter jättegott....får man be om recept?? Kram Fina
Fina> Tack tack och det var riktigt gott. Mejlar dig snarast:) Kram
Sign me up!!
Peter> Ordnar det!