Tack för senast.
Godafton. Jag vill passa på att tacka alla vänner som gjorde mitt 30-årsfirande riktigt lyckat. Tack för uppvaktning och alla fina presenter. Och en extra kram till Malin o Fredrik som hjälpte till med lite praktiska detaljer och underlättade lördagseftermiddagen. Kameran var givetvis med och hela kvällen är dokumenterad. Skall gå igenom bilderna nu under och se vad man kan visa här. Under tiden så får ni nöja er med en presentation av buffén jag bjussade på=)
Födelsedagsbuffé 2010:
Kycklinglårfilé, Kycklingbröst marinerat i vitt vin, örter, citroncest, vitlök och honung
Mango och ananasglacerad qourn
Heta köttbullar, smaksatta med röd curry, lime och ingefära
Heta jordnötsbiffar
Sallad på Röd quinoa och rostade grönsaker samt soltorkade tomater
Sallad på brytbönor, smaksatt med rostade sesamfrön, sesamolja, kapris,
balsamico och lönnsirap
Kikärtsdipp
Tomat och timjanrelish
Dillkräm
Grönsallad
Lingonparfait och kolaflarn
Vitt vin
Maten föll alla i smaken då nästan allt gick åt, vilket gör mig glad. Det är alltid roligt att leka i köket och ännu roligare när gästerna tar om och är nöjda=) Så tack än en gång för en jättetrevlig kväll och på återseende.
Vi hörs under veckan.
/Thomas
Ey börjar inte vintern försvinna i skåne? Och hoppas att du fattar att du får mejla fler recept till mig:)
Jenny> Tyvärr så är det tö. Om du undrar gällande fotot så är det taget i slutet av februari. Men nej jag skall egentligen inte klaga för sån här vinter har vi inte haft på år.
Självklart mejlar jag över recepten. Du kan väl ratta ner vad/vilka du är ute efter.
dom där jordnötsbiffarna är jag nyfiken på. recept plz!!
Vettä!> Inga problem. Skickat o klart!