Liten uppdatering

i

Äppelgravad lax, kanske ett av kalasets tilltugg..

 

Så var det då dags för sommarens riktigt stora kalas och undertecknad ansvarar för maten. Just nu tycker jag det var lägligt med en paus då jag varit igång sen 07:00. Just nu står saker på svalning, sen är det dags att bygga vidare.

 

Ösregn och åska över Limhamn..

 

Annars har jag väl egentligen ingenting jätteintressant att berätta. Sommaren är snart förbi och varje dag där solen lyser med sin frånvaro är en njutning i sig. Datorn kraschade men tack vare en bekant så är det åtgärdat och jag har köpt två ucb-minnen och skall backa upp allt jag inte vill bli av med. Det var väl det hela. Nåja, nu skall jag fortsätta.

 

/Thomas


Sommar och...




Godafton. Hur har ni det i sommarvärmen? Själv stormtrivs jag. Jag älskar att stå och vänta på 4:an och känna hur det börjar rinna i pannan. Sen är det så härligt när man skall sova. Man ligger uppe på sängen och vrider och vänder sig. Vilket stör mest? Bastuvärmen eller trafiken utanför på vägen till Limhamns centrum. Själv skulle jag gissa på båda. Sen var det där med fiske och det har det inte heller blivit något av, fast det beror knappast på värmen skulle jag tippa på iaf. Nej den här sommaren suger stenhårt. Ikväll lyssnar jag på "dark dance" och längtar efter vintern..

/Thomas



RSS 2.0