Tema jul: 24 december 2011

 

Så här borde det se ut i Hällevik idag, men jag är glad ändå=)

 

 

Jag önskar alla läsare en riktigt god jul med allt som hör där till. Här skall vi strax sätta oss ner och njuta av Krydderiets julbord 2011, som dagen till ära ser ut som följande:

 

Löksill

Svartvinbärssill

Enbärsrisgravad lax

Ägghalvor med Kalixlöjrom

Matjessillsfyllda ägghalvor


Julskinka

Kalvsylta

Leverpastej

Leverkorv

Älgkorv

Renkorv

Hjortkorv


Janssons


Apelsin och ingefärsgriljerade grisfötter

Lågtempererade bbq-marinerade revbensspjäll

 

Älgfärsbullar med trattkantareller, rödvin och örter

Thomas julköttbullar med mörk choklad, whiskey och röd chili

Julkötbullar med kryddpeppar och fänkål

Brysselkål


Grönsallad


Danbo, extra lagrad

Whiskeykryddad Cheddar

Julost


Mors rågsiktslimpa med russin

Knäckebröd


Fröslunda tjeckisk pilsner

Skogstorps India pale ale (båda från Eskilstuna Ölkultur AB)


O.P Andersson

 

 

Vi hörs senare och återigen; God Jul=)

 

/Thomas



Kommentarer
Postat av: Peter

God jul! Synd med snön men man får bita ihop. Om du inte lägger upp recepten på gravlaxen, grisfötterna och revbensspjällen så får du mejla mig, är du snäll.

2011-12-24 @ 17:23:27
Postat av: Thomas

Peter> God fortsättning. Ja, men har vi tur så kommer det i januari/februari, inte helt ovanligt ju. Om du du inte har sett det så hittar du recept på buljong och konkning av grisfötterna längre ner. Skall göra ett inlägg lite senare ikväll om griljeringen och hur det togs emot. Hare bra så länge.



2011-12-27 @ 15:49:55
URL: http://krydderiet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0