Tema jul: 24 december 2011
Så här borde det se ut i Hällevik idag, men jag är glad ändå=)
Jag önskar alla läsare en riktigt god jul med allt som hör där till. Här skall vi strax sätta oss ner och njuta av Krydderiets julbord 2011, som dagen till ära ser ut som följande:
Löksill
Svartvinbärssill
Enbärsrisgravad lax
Ägghalvor med Kalixlöjrom
Matjessillsfyllda ägghalvor
Julskinka
Kalvsylta
Leverpastej
Leverkorv
Älgkorv
Renkorv
Hjortkorv
Janssons
Apelsin och ingefärsgriljerade grisfötter
Lågtempererade bbq-marinerade revbensspjäll
Älgfärsbullar med trattkantareller, rödvin och örter
Thomas julköttbullar med mörk choklad, whiskey och röd chili
Julkötbullar med kryddpeppar och fänkål
Brysselkål
Grönsallad
Danbo, extra lagrad
Whiskeykryddad Cheddar
Julost
Mors rågsiktslimpa med russin
Knäckebröd
Fröslunda tjeckisk pilsner
Skogstorps India pale ale (båda från Eskilstuna Ölkultur AB)
O.P Andersson
Vi hörs senare och återigen; God Jul=)
/Thomas
God jul! Synd med snön men man får bita ihop. Om du inte lägger upp recepten på gravlaxen, grisfötterna och revbensspjällen så får du mejla mig, är du snäll.
Peter> God fortsättning. Ja, men har vi tur så kommer det i januari/februari, inte helt ovanligt ju. Om du du inte har sett det så hittar du recept på buljong och konkning av grisfötterna längre ner. Skall göra ett inlägg lite senare ikväll om griljeringen och hur det togs emot. Hare bra så länge.