24/12
Mors löksill
Dijonsenapsill med apelsin
Vitlökssill
Matjessill
Gin och enbärsgravad lax
Kallrökt lax
Janssons
Julskinka på J.O’s vis
Enrisrökt renhjärta med pepparrot
Paté på kycklinglever med sherry
Köttbullar på torskrygg med citron, rosépeppar, örter och purjolök
Köttbullar med enbär, grönpeppar och äpple
Prinskorv
Rödkål
Brysselkål
Rödbetssallad
Grönsallad
Kvibille cheddar
Julost
Grönmögelost från Skärvången
Petit Saint Paulin
Knäckebröd
St Peter’s Winter Ale
Perlenbacher Premium
Aalborgs Jubileums Akvavit
Jag önskar alla en fortsatt fin julhelg och sänder en extra hälsning till er som peppat mig att ta tag i matbloggandet igen och inte bara tjata om fiske. Vi hörs i mellandagarna=)
/Thomas
Hur gick det med dina mer experimentiella rätter som torskbullarna och renhjärtat? Gick det hem hos de övriga eller fick de mest agera spännande utfyllnad?
Mormor och morfar tyckte till och med att långkålen var för exotisk för att prova.