Mer rotfrukter.

Krämig tryffelspetsad rotsakssoppa

serverat med friterad stensopp och trumpetsvamp.

 

Ännu ett sätt att njuta av hösten. Rotsellerin kommer i skymundan och verkar inte vara speciellt poppis, iaf om man t ex får tro ”Halvåtta hos mig” där deltagarna varit väldigt noga med att tala om att de alltid ”haft svårt” för just rotselleri.

 

Men slätmixad med purjolök, vitlök och rostade kokosflingor bjuder den  på oväntade upplevelser. Passerad och spädd med grädde och salt, spetsad med tryffelolja och toppad med friterad svamp gör den det till ett vinnande koncept. All soppa gick åt. Folk tog om. Ett bra tecken=)

 

/Thomas

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0